top of page
Kim Walgrave-35.jpg

Samenwerken met WALK >>

Reeds meer dan een jaar ondersteunt Kim Scalefactory voor alle HR related zaken. De samenwerking met Kim verliep vanaf dag 1 zeer vlot en uitermate professioneel. Ze is toegewijd en stelt zich steeds flexibel op om ons zo snel mogelijk met raad en daad bij te staan. Haar generalistische HR kennis is een grote meerwaarde voor een groeiende onderneming als die van ons. Het is een plezier en een rust om telkens te kunnen terugvallen op Kim die ons ondersteunt met alle HR uitdagingen en dit op een aangename wijze!

Stijn Wijndaele - Scalefactory

Kim Walgrave-35.jpg

Kim is a professional HR Leader who provided advice to our People and Culture team regarding the local employment laws in Belgium and helped set up our people foundations including our processes, payroll and benefits. Kim was always willing and open to support our business at Secure Code Warrior to ensure we are building great people practices in Bruges. It was a pleasure to work with Kim.

Rimonda Ohlsson - Secure Code Warrior

Kim zorgt er op een deskundige manier voor dat alles op vlak van HR die evolutie van het bedrijf kan blijven volgen. Ze is een luisterend oor voor al onze medewerkers en binnen de kortste keren kreeg ze het vertrouwen van onze mensen. Een professionele aanpak en een gezonde dosis enthousiasme zorgen ervoor dat geen enkel probleem voor haar teveel is. Ik kan Kim alleen maar aanbevelen voor eenieder die budget en tijd wil vrijmaken om zijn of haar HR-beleid op punt te zetten.

Ives Lingier - Licom

bottom of page